Нашата история

За мен

Казвам се Станислава и създадох пантофки „Ненито“ през 2009 година. Благодарение на вас, скъпи клиенти, продължавам да творя и до днес.
Две мили дами са ми помагали с шиенето през всичките тези години и се радвам, че са с мен и досега.

Вдъхновена от този вид продукт разбрах, че в един много важен период от израстването на бебето, пантофките ми наистина се оказват от изключителна полза и в удобство за майките. За жалост този бебешки период е много кратък, но пък е най-вълнуващ и прекрасен. Подходящи още преди момента на прохождането пантофките намират приложение през целия ден в нормални домашни условия.

Нашата история

МОЯТ ПРОДУКТ

Произведени от 100% естествена кожа пантофките са комбинация на лицева кожа – горната част и велур – ходилото. Именно направата им от този материал обуславя удобството им за детското краче – а именно МЕКОТА. Естествената кожа заема формата на крака веднага след нейното обуване и това е много важно, тъй като НЯМА РЪБОВЕ, които да обиват, и наподобяват ходене с напълно боси крака.

По самата си същност пантофите са също така предназначени и за игра в двор на трева но всъщност у нас намериха приложение като “неподхлъзващи” пантофки за вкъщи.

 

Защо да изберете

Пантофки Ненито

 

В чистия си вид, естествената кожа осигурява непрекъсната циркулация на въздух на крака, ето защо обути крачетата в нашите пантофки “Ненито” напълно се ЕЛИМИНИРА ИЗПОТЯВАНЕТО на краката. Най-хубавото е, че НЕ СЕ ПЪРЗАЛЯТ. От момента на простъпването детето се чувства стабилно, стоейки изправено. Освен това малките не могат да ги събуят сами, тъй като моделът е прихванат около глезена. Нещо повече, пантофите бързо се превръщат в любим аксесоар най-вече заради цветната картинка.

С меката подметка, която предлагат тези пантофки, крачето се осигурява перфектна ЗАЩИТА при нормални битови условия като прах, замърсен или студен под на ламинати, паркети и теракоти.

От няколко години, подтикната от условията, в които живеем, прецених че най-добре е да пришиваме вълнена стелка към всеки чифт, тъй като основно се носят през по-хладния период от годината. Искреният ми съвет е да си поръчвате пантофките с такава стелка от вълнен плат, която сляга с времето и има по-скоро имат омекотяващ и изолиращ ефект, непременно необходим за удобството на детето.

"Взехме си втори чифт. Много леки, удобни и функционални. Препоръчвам!"

Златина Атанасова

"Меки, удобни и топли пантофки! Най-добрия избор, който съм правила за моето дете! Препоръчвам с две ръце."

Силвия Димитрова

"Пантофките са страхотни, купувам вече 4-ти чифт (понеже крачетата растат като гъби, иначе са практически вечни!). Супер доволна съм от обслужването и персоналното отношение!"

Надя Милкова

МОЯТА ЦЕЛ СА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ

Много майки лично са ми споделяли колко са доволни от продукта. Все пак аз бях първата, която се убеди в това, отглеждайки моите две момичета.

Ще се радвам да ви убедя, че тези пантофки са наистина:
УДОБНИ ЛЕКИ И МЕКИ

Станислава Стоянова
Управител

свържете се с мен

ул. „6-ти Септември“ №37, гр.София 1000

088 253 3826